Še 39,00 € do brezplačne dostave

Obdelava osebnih podatkov

Nazaj

Informacije o obdelovanju osebnih podatkov

Družba Tovarna pivovarna d.o.o. (v nadaljevanju: Prodajalec) zbira in obdeluje osebne podatke osebe, ki se v v spletni trgovini na naslovu https://www.tektonik-dostava.beer (v nadaljevanju: E-trgovina) registrira z osebnim imenom in naslovom elektronske pošte (v nadaljevanju: Uporabnik) na podlagi točke (b) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES), v skladu s katero je obdelava zakonita, če je potrebna za izvajanje pogodbe, katere pogodbena stranka je posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ali za izvajanje ukrepov na zahtevo takega posameznika pred sklenitvijo pogodbe.

Zagotovitev pravilnih in popolnih podatkov o Uporabniku, ki so potrebni za izpolnitev pogodbe o nakupu blaga v E-trgovini, je pogoj za veljavno sklenitev takšne pogodbe. V primeru če Uporabnik takšnih podatkov ne zagotovi ali so ti nepopolni ali nepravilni, pogodba ne more biti veljavno sklenjena.

Prodajalec si pridržuje pravico uporabi naslov elektronske pošte za obveščanje Uporabnika o novih proizvodih in posebnih ugodnostih, ki jih ponuja v E-trgovini, pod pogojih ki jih določajo vsakokrat veljavni predpisi.

Prodajalec bo hranil osebne podatke posameznega Uporabnika še največ 10 let po dnevu, ko Uporabnik odda zadnje naročilo v E-trgovini.

Pod pogoji, ki jih določajo veljavni predpisi, ima Uporabnik pravico od Prodajalca zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje Prodajalec, in popravo, izbris ali omejitev obdelave takšnih osebnih podatkov, pravico ugovarjati obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov.

Če Uporabnik meni, da Prodajalec s svojim ravnanjem krši njegove pravice v zvezi z osebnimi podatki, lahko vloži pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, Dunajska cesta 22 1000 Ljubljana.

© TEKTONIK. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Ta spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke.  Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.  Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več informacij
×
Politika piškotkov za spletno mesto TEKTONIK

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

Spletne strani uporabljajo različne tipe piškotkov.

  1. Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.
  2. Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.
  3. Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anaonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo v nogi te strani.

Vaše nastavitve

Ti piškotki so vedna omogočeni in so nujni za osnovno delovanje spletne strani. Torej piškotki, ki si vas zapominjo, da boste lahko nemoteno brskali po spletnih straneh. V to skupino sodijo piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni vaš vnos v spletne obrazce, nakupovalno košarico ipd. Obvezni so, saj, med drugim, zagotavljajo varnost in tako preprečujejo zlorabe sistemov.

Ti analitični piškotki nam omogočajo, da z uporabo anonimnega sledenja izboljšamo funkcionalnost strani. Prav tako nam omogočajo, da lažje identificiramo produkte, ki bi bili za vas zanimivi. V nekaterih primerih je prednost teh piškotkov izboljšanje hitrosti za obdelovanje vaših zahtev, zaznavanje in shranjevanje vaših nastavitev ter pomoč pri povezavi s socialnimi omrežji.Če teh piškotkov ne izberete, so rezultat lahko slabša priporočila in počasnejše delovanje spletnega mesta. Prav tako bo otežena povezava s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Twitter, Google+ ipd.

Ti piškotki zbirajo informacije, s katerimi prilagodimo oglaševanje vašemu okusu, preferencam in željam. Te podatke uporablja tako naša spletna stran kot tudi partnerske in druge spletne strani. Zbrani podatki so anonimni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, ki ste jih morda delili z nami. Če teh piškotkov ne boste izbrali, bodo morda oglasi, ki jim boste izpostavljeni, manj primerni za vas.